כתר וחור שנראה בחניכיים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

17/09/2017 | 22:35 | מאת: שרית

נפל לי כתר זמני לפני כמה י ים לא היה האב אמרתי שבמילא בתור יסתכלו. בינתיים היים שוב האב או שעשיתי תנועה או שעשיתי נזק אראה בתור מחר אבל הדבר המוזר או שלא אושנעשה נזק ראיתי פתאום איפה שהכתר הזמני צריך והכאב שהסתכלתי כמו איזה חור בחניכיים איפה שהכתר הזמני אמור להיות ממוקם האם זה הגיוני או שזה לא תקין ?

18/09/2017 | 08:51 | מאת: ד"ר נועה ברר

שלום אם הכאב מגיע מאזור החניכיים יכול להיות שנתקע מזון בין השן לשן הסמוכה. יכול להיות שהשן נשברה. יש לפנות לרופא המטפל

18/09/2017 | 16:22 | מאת: שרית

במידה והשן ולא הכתר נשבר אפשר יהיה לראות ומה הפתרון והכאב הוא גם בתנועות למעלה וגם בעיקר בלעיסה ?

מנהל פורום טיפולי שיניים