יש לי 4 שיני בינה עם חורים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

14/09/2017 | 20:51 | מאת: אילת

אמרו לי שצריך לעקור את כולם. באחת יש לי חור קצת יותר עמוק מכולם. והיא מתחילה להתפורר לי..אם היא מתפוררת סימן שהגיעה לשורש? מציינת שלפני שנתיים עשיתי צילום וגיליתי את זה מעט הזנחתי . אין לי כאבים.

15/09/2017 | 10:54 | מאת: ד"ר נועה ברר

שלום באופן עקרוני שיני בינה הרוסות עוקרים, כמו כן שיני בינה שנמצאות בעמדה לא נכונה בפה, כאלו שבקעו מעט מדי או בקעו יותר מדי. אם יש בשיני הבינה חורים ואפילו עמוקים מומלץ בדרך כלל לבצע עקירות כמו כן יש לזכור שלא כדאי להגיע למצב של כאבים שבכל מקרה יובילו לעקירות. עדיף לבצע את העקירות כאשר המצב שקט ולא דלקתי. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים