בעייה בקשר לכתר זמני ונפילה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

12/09/2017 | 08:12 | מאת: רוית

יש לי כתר זמני ונפל והדביקו הבעיה היא שלחץ וכאב בלעיסה וכאילו שמעתי כל שסודקת אולי מהשחיקה שלי. פתאום היום שצחצחתי וניקיתי שוב נפל אבל את הכאב פחות מרגישה , יש עוד אבל פחות האם זה הגיוני וגם ככה זה הרגיש טיפה גבוה אבל אמרה שזה יסתדר בכתר הקבוע כי בזמני אי אפשר להשחיז ולשים גבוה יותר אולי לחץ איפשהוא ובגלל זה לחץ והקול ששמעתי יכול להיות שפגעתי בשן ? אחכה כבר לתור שאמור למדידות עוד כמה ימים נדבר על הכתר הזמני שיבדקו אבל יכול להיות כזאת תופעה ואם כן מה זה אומר ומה יכול להיות הפתרון?

15/09/2017 | 10:49 | מאת: ד"ר נועה ברר

שלום יכול להיות שהכתר הזמני גרם ללחץ על החניכיים ולכן הרגשת כאב כל עוד הוא היה על השן. כמו כן, בהחלט ייתכן כי הכתר הזמני נסדק אם היה גבוה מדי. באופן עקרוני עדיף לא להישאר ללא כתר זמני ולכן ממליצה לפנות לרופא המטפל בהצלחה

15/09/2017 | 13:43 | מאת: רוית

שבוע הבא בכל אופן יש תור אבל מה בדרך כלל הפתרון ללחץ על החניכיים.

מנהל פורום טיפולי שיניים