כתר חרסינה מלא /זירקוניה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

07/09/2017 | 20:20 | מאת: נועה

יש לי 2 כתרים שהולכים לעשות לי כתר ירסינה /זירקוניה השאלה היא לפני כמה זמן כבר היינו ובזמן סוף הטיפול שברתי את הכתר במדידות . עכשיו עושים הכל מחדש כי כבר חיכינו עבר לעוד טיפול שאסיים כירוגינןאז אפשר להמשיך עם המדידות וחוץ מזה שהכתרים נופלים הרבה פעמים אמרו שגם מבנה השיניים אם זה כך אין סיכוי שאם נופל לא ייפול הקבוע או יותר גרוע שוב אשבור או במדידות או לאחר מכן יש סיכוי לכך למרות שעושים זירקוניה הכי חזק ופחות לוחץ בחניכיים?

08/09/2017 | 08:42 | מאת: ד"ר נועה ברר

שלום על פי ניסוח השאלה אני מתקשה להבין בדיוק את הכוונה. כתרים זמניים עלולים ליפול לפעמים במידה והתנפצה חרסינה בעת מדידה זה עלול לקרות, ככל הנראה צריך להוריד גובה אבל ניתן לבצע מחדש מקווה שעניתי בהצלחה

08/09/2017 | 09:05 | מאת: נועה

כן התנפצה החרסינה באמצע מדידה והפחד שזה יקרה שוב וזה שיש לי תופעה של שחיקת שיניים גם יכול להיות תורם למצב?

10/09/2017 | 18:59 | מאת: ד"ר נועה ברר

לאחר שזה קרה בפעם הראשונה צריך לעשות שינויים קלים בשן עצמה ולחזור על המידה ולבצע מחדש. רוב הסיכויים שזה לא יקרה פעם נוספת

מנהל פורום טיפולי שיניים