נפילת כתר אחרי מדידה מה לעשות

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

04/09/2017 | 18:00 | מאת: סיגל

התחילו לי מדידות לשתל ובקרוב עושים עוד מדידות לכתר . המדידות לשתל בלסת עליונה צד שמאל והכתר הזמני בצד ימין . נפל לי כתר הזמני האם יש השפעה של המדידות של השתל על הכתר הזמני שנפל האם זה יכול לשנות את המדידות או סובל דיחוי לתור שרק עוד בערך שבועיים ?

05/09/2017 | 05:19 | מאת: ד"ר נועה ברר

שלום לנפילת הכתר הזמני אין קשר למידה לשתל אבל לא מומלץ לחכות שבועיים עד להדבקתו מחדש

05/09/2017 | 07:47 | מאת: סיגל

אבל זה שעשו מדידה לא רק לשתל אלא ללסת מדידה גם עם התבנית לא יכולה להיות לזה השפעה ?

מנהל פורום טיפולי שיניים