שיניים לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

07/08/2017 | 16:05 | מאת: שיניים

היי אני בת 18 עברתי טיפול בארבעת שיניים הקידמיות שלי אני נורא מפחדת לעשות כתרים וגם מרגישה שאני קטנה מדי בשביל זה עכשיו והשיניים השחירו לי קצת וזה נראה לא יפה רציתי לדעת האם אפשר לעשות איזה משהו לאחר הטיפול שורש והאם אפשר לעשות הלבנת שיניים אחרי הטיפול שורש עצובה ומיואשת כבר קשה לי ככה

08/08/2017 | 11:00 | מאת: ד"ר נועה ברר

היי אם השיניים שלמות חיצונית ולא שבורות, ניתן לנסות לבצע הלבנה לתוך השיניים שהשחירו. את צריכה לדעת שטיפול זה לא בטוח מצליח אבל שווה ניסיון, כי אם יצליח תוכלי לדחות את ביצוע הכתרים. בסופו של דבר, השיניים ישחירו ותתצטרכי לבצע כתרים, אני מסכימה שמפאת גילך הצעיר כדי לנסות קודם לכן טיפולים פחות גדולים עם הידיעה שבסופו של דבר ביצוע הכתרים יהיה בלתי נמנע. בהצלחה!!

מנהל פורום טיפולי שיניים