טיפול באבצס דנטלי ללא ניקוז

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

07/08/2017 | 08:21 | מאת: נטע

הייתי אצל רופא שינים בחירום אתמול בגלל כאבים בחניכים מעל אחת השיניים, יש כאבים משמעותיים וכל נגיעה פיזית באזור כואבת מאוד הוא אבחן אבצס לפי הצילום נתן לי מרשם לאוגמנטין ומי פה ולהיות במעקב. מקצת קריאה שעשיתי מי פה לא אמור לעזור וגם לא ממש אנטיביוטיקה וצריך לנקז את זה. שלא לדבר על שאר ההפחדות על סיבוכים שיש ברשת.. האם טיפול אנטיביוטי מספיק לאבצס ואני יכולה להירגע או ששווה לקבוע תור לרופא אחר ?

07/08/2017 | 10:11 | מאת: ד"ר נועה ברר

שלום כתלות בגודל האבצס מחליטים האם יש צורך לנקזו או מתן אוגמנטין מספק, אם אין שיפור בכאבים או בנפיחות תוך 36 שעות אז יש צורך לבדוק פעם נוספת. אם האבצס גדול והנפיחות גדולה כדי כן לפנות פעם נוספת לרופא בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים