טיפול שיניים גדול ומורכב

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

16/06/2017 | 14:26 | מאת: מ

שלום אני בת 45+ בעוד שבוע וחצי אני אמורה לעבור 8 עקירות בבת אחת ולבצע תותבת זמנית בלסת העליונה אצל רופא שיניים מקצועי אינושי סבלני שאינני יודעת איך אסתדר איתה וגם הרופא מודאג שלא אסתדר כי יש לי בעיות קורדינציה בידיים - אולי בעוד 3-6 חודשים אוכל לבצע שתלים אם יהיה כמובן עצם אחרי צילום סיטי. יש לציין שעד שנת 2008 בערך הייתי אצל רופאה שעשתה לי הרבה נזקים - כמו כתרים לא אמיתיים שבוצעו על ידי סייעת וטכנאי שיניים, טיפולי שורש שנעשו על ידי הרופא שעובד עימה לא מקצועיים, הרופאה עקרה שן והפסיקה באמצע כי התעייפה, וכן עכשיו אני במהלך של תיקון הנזקים - בלסת העליונה - בתחתונה הרופא הטוב עשה לי שתלים וכתרים אמיתיים על הכתרים הלא אמיתיים שנעשו במרפאה הקודמת על ידי סייעת וטכנאי . אני שמחה שהתפכחתי ועזבתי את המרפאה הקודמת ועכשיו אני בטיפול של רופא ורופאה מקצועיים אינושיים סבלניים . אשמח לקבל התייחסות למקרה זה. שבת שלום

16/06/2017 | 15:53 | מאת: נועה ברר

שלום מאוד קשה להביע דעה רק על פי הסיפור. על מנת להביע דעה, יש לבחון את המקרה גם על ידי צילומים וגם על ידי בדיקה בצורה יסודית

מנהל פורום טיפולי שיניים