כאבים לכיון העין לאחר השתלת עצם

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

24/05/2017 | 10:15 | מאת: שרה

לפני כחצי שנה נעקרה שן בין שני שתלים בלסת העליונה שינים אחרונות. (השתלים בני שנה ולא היו בעיות איתם) לפני כחודש החלו בעיות של כאבים לכיוון העין. בקשתי שיוציאו את הגשר שהושם על השתלים אך זה לא פתר את הבעיה. כמו כן צילום מקומי וצילום פנורמי לא הראה ממצא חשוד. השאלה מה עלי לעשות על מנת לאתר את הבעיה?

25/05/2017 | 07:54 | מאת: נועה ברר

במידה והיית כבר בבדיקת שיניים ושללו בעיה ממקור זה ועדיין יש כאב באזור הפנים שמקרין לאזור העין כדי לפנות לרופא משפחה ובעזרתו לקבל הפניה לאף אוזן גרון או נוירולוג לפי מה שהוא יחשוב שמתאים יותר לבעיה

מנהל פורום טיפולי שיניים