שן בינה והמיקום - כירורגית

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

26/04/2017 | 13:46 | מאת: אבי

שן מספר 28 הרופא החליט שלדעתו כדאי לעקור אותה היא נמצאת נושקת לאוזן שמאל או ימין מבחינת הסרטוטים לא בדיוק הבנתי ... תודה

27/04/2017 | 09:09 | מאת: נועה ברר

מעט בעייתי לענות ללא כל הפרטים. שן 28 היא שן בינה עליונה שמאל ויכולות להיות סיבות מגוונות להחלטה לעקור אותה. במידה ויימסרו יותר פרטים אוכל לענות במדויק יותר

27/04/2017 | 12:10 | מאת: אבי

השן היא שן בינה לא כלואה , אם ככה, יכול להיות שלא יהיה לי תפרים - ובלי ניתוח? שכחתי לשאול את הרופא השן בחוץ אבל הוא אומר היא סוחפת לכלוך ומזון ובהמשך יכולה להציק על אף שהיא במלואה בחוץ ולא מכאיבה. מה דעתך?

מנהל פורום טיפולי שיניים