נפיחות מעל שן בינה תחתונה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

21/04/2017 | 06:01 | מאת: דנה

היי יש שן בינה בלסת תחתונה שרק שםיץ ממנה חשוף לא עשתה בעיות היא כבר שנים ככה נגעתי ביד באזור ויומיים אני עם כאבים ונפיחות מסביב לשן הבינה האם נגיעה בידיים בפה יכלה לגרום לדלקת הזה? מה אפשר לעשות כדי להתמודד ולא לעקור אותה? תודה

21/04/2017 | 08:38 | מאת: נועה ברר

כאשר אפילו חלק קטן משן הבינה חשוף לחלל הפה, נוצר כיס בחניכיים אשר בו נדחסות שאריות של אוכל וקיים קושי רב לנקות אזור זה. לכן, פעם בכמה זמן מתעוררת באזור תגובה דלקתית. מומלץ בשלב זה לבצע שטיפות של מים עם מלח ולגשת לבדיקת רופא על מנת לבחון את הצורך באנטיביוטיקה. במצב זה כדי לעקור את השן על מנת שהשן הסמוכה לא תיפגע ובכדי שהמצב הדלקתי לא יחזור על עצמו

מנהל פורום טיפולי שיניים