שתלים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

16/12/2003 | 06:40 | מאת: דינה

שלום לכל הרופאים הנחמדים אני בשבוע הבא צריכה לעבור השתלה של שתלים יש לי בעיה גם למעלה וגם למטה 7 שתלים למעלה וגם 7 שתלים למטה אני לא אעשה את זה במכה אחת א. בגלל שלא יהיה לי טראומה כלכלית ולא רפואית . השאלה שלי היא מה כדאי להתחיל קודם אם הלמת העליונה או התחתונה למה אני שואלת מפני ששמעמתי שאם אני אקלע פתאום לבעיה כספית ואני אצטרך לעשות למעלה ולמטה שמעתי שלמעלה זה פחות בעיה להיות אם תותבת זמנית עד שאני אוכל להרשות לעצמי אני מודה לכם מחכה לתשובה וכל טוב לכם.

20/12/2003 | 00:58 | מאת: ד"ר צבי גוטמכר

שלום לך דינה לפי שאלותיך ניתן להבין שלא קיבלת הסבר מדויק לגבי צורת הטיפול וחשוב מכך אילו אפשרויות טיפול יש ואיך ניתן לשלב אותן. שתלים דנטליים הם אחד האמצעים העומדים לרשותינו לצורך שיקום הפה. אבל !!! השתלים הם לא מטרה. כלומר קביעת תוכנית הטיפול ושלביה יכתיבו את אופי וצורת ההשתלה אם השתלים יהיו חלק מהשיקום. לכל מקרה יש יותר מאפשרות טיפול אחת אני ממליץ לך לחזור לרופא המטפל ( הרופא שמתכנן וקובע את תוכנית הטיפול ) ולבקש ממנו הסבר מפורט לכל שאלותיך. זוהי זכותך. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים