איחור 4 חודשים במחזור

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

07/06/2014 | 03:13 | מאת: ליטל

היי.. אני בת 28. לפני כשנה הפסקתי להשתמש בגלולות בגלל הנזק שהן עושות לגוף בלבד. לאחר רק 3 חודשים קיבלתי מחזור. אחרי חודשיים שוב ועכשיו מאחר לי שוב כמעט 4 חודשים כבר. אני בטוח לא בבריון כי ביצעתי בדיקה. יש לציין שיש לי תת פעילות של בלוטת התריס כבר כשנתיים שהתחילה בערכים גבוהים של 17. אני לוקחת בערך שנה-שנה וחצי אלטרוקסין והערכים שלי כבר חצי שנה מתחת ל10 ולפני חודשיים ירדו ל6. מאוד מוזר שלא קיבלתי עדיין ומדאיג. אני רוצה לנסות להביא את המחזור בשיטות טבעיות יותר או על ידי תוספים מאשר קונבנציונליות אבל אם לא תהיה ברירה אעשה גם את זה כי אני מפחדת שלא אוכל להיכנס להריון בעתיד.. אני עושה פעילות גופנית כ3 פעמים בשבוע והמשקל שלי עדיין גבוה בסביבות ה85-90 קילו. יש למישהו עצה בבקשה? תודה רבה :)

11/06/2014 | 09:40 | מאת: טל בלו

שלום ליטל הסיבות הנפוצות ברפואה הסינית הן : חסר דם, קור או תקיעה של צ'י. הטיפול משתנה בהתאם לאבחנה הסינית וכולל דיקור וצמחים. בכל האפשרויות שציינתי הפרוגנזה טובה מאוד והסיכוי להסדרת הווסת גבוה. תחושות ומחשבות שמלוות את האישה במשל כל החודש "משתחררות" בזמן הווסת. הדבר מאופין בכאבים, אי שקט, לחץ, בעיות במערכת העיכול-שילשול או בחילה. בבית החולים הסיני בצ'נגדו אמרו הרופאים שפתולוגיה זו הוגדרה במשך השנים על ידי רופאים גברים שכל מה שענין אותם היה שהאישה הסובלת לא תופרע. הפיתרון היה תרופות נוגדות כאב או דלקת ואף אחד לא שוחח עם האישה על איך היא מרגישה? ברפואה סינית הטיפול באישה מקיף ומהותו ההתיחסות לאדם ולא למחלה. האדם הוא היוצר של המחלה ולכן איזון שלו יגרום לריפוי. דיקור, צמחים, צ'י קונג תזונה, מגע ושיחות הם כלים בהם משתמשים בתהליך הטיפולי. בריאות ואושר טל

מנהל פורום רפואה משלימה