טיפולים אלטרנטיביים לוסקוליטיס

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

02/03/2014 | 20:34 | מאת: נ.ש

שלום רב מבקש לדעת האם ישנם אלטרנטיבות לטיפול תרופתי בוסקוליטיס. מבקש לבדוק אפשרות לא להתחיל טיפול תרופתי של מתוטראקסט + פרדיזיון ולבדוק חלופות. - למי צריך לפנות ? איזה סוג מטפל לחפש ? האם מוכר דרך קופות החולים ?

04/03/2014 | 10:13 | מאת: טל בלו

שלום וסקוליטיס היא מחלה דלקתית של כלי הדם. ברפואה הסינית היא מוסברת לרוב כאש במרידיאן כיס המרה. ברפואה הסינית מטפלים בבעיה זו בעזרת צמחי מרפא, דיקור, תרגילי צ'י קונג, תזונה. לרוב התוצאות טובות מאוד והמטופל מרגיש הטבה משמעותית כבר לאחר מס' טיפולים קצר. "כדי שיהיה הרבה אש -צריך הרבה רוח" בטיפול יבחן המשפט הזה על השלכותיו הגופניות והנפשיות. רפואה שלמה טל

מנהל פורום רפואה משלימה