כפר רינה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

21/07/2013 | 18:55 | מאת: פואד ראשד

אני מרגיש בקירור בכפות הרגליים (במיוחד בלילה) מדובר בכל עונות השנה

23/07/2013 | 17:35 | מאת: טל בלו

שלום פואד ברפואת הצמחים הסינים-אחת הקטגורויות המענינות היא "צמחים מהרמנים". מצבים מורכבים של חום וקור, בעיות כרוניות ומצבי מתח נפשיים בעולם מודרני אובחנו על ידי הסינים כדורשים הסתכלות ודרך טיפול רפואית אחרת. טוענים הרופאים הסינים:מצד אחד -חיים בעולם של שפע יוצרים עודף ולכן צריך לפזר את האנרגיה. מצד שני-למרות כל השפע הזה התחושה הרווחת היא שחסר כל הזמן,בחומר וברוח. אנשים עייפים,חסרי חשק,חולים.כאשר יש חסר ההתוויה היא לחזק. מכיוון שכך -הבינו הסינים הפתרון הוא הרמוניזציה בגוף ובנפש . חיזוק החסר-לרוב האדמה,הבסיס. פיזור העודף-לרוב העץ, המתח הנצבר. בקטגוריה זו ישנה פורמולה של צמחים מופלאה הנקראת-"מרקחת הקצוות הקפואות" , בסינית "si ni san" אחת מהאינדיקציות לשימוש במרקחת זו היא התלונה הנ"ל. בנוסף :דיקור,תזונה,צ'י קונג-תרגילי נשימה ותנועה ישלימו את הטיפול. מאחל בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה