בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

20/04/2013 | 15:12 | מאת: אלמונית

שלום אני סובלת כשנה מתת פעילות של בלוטת התריס. עדיין לא מאוזנת, ופניתי לטיפול בדיקור סיני ובשיאצו. מרגישה לא טוב. שאלתי היא הא הדיקור יכול לאזן אותי, ואם יש בעיה שלא קשורה לבלוטה האם המטפל יכול לגלות אותה. תודה

01/05/2013 | 11:29 | מאת: טל בלו

שלום ברפואה סינית פתולוגיה זו משויכת לרוב לחסר של "יאנג" הכליות- אנרגיה של חום שאובדת. הסיפטומים בחסר זה יהיו רגישות גבוהה לקור,הזעות ספונטניות,פלפיטציות,עיפות מוגברת,חולשת מערכת עיכול,השמנה. לרוב פתולוגיה זו מאובחנת ככזאת שמגיעה לאחר משבר/מצב מתח שקורה לפתע.אלמנט האדמה שהרגש שלו הוא דאגה והירהור מאופין על ידי נתינה, חיבור וגישור. כאשר אדם נותן לאחרים ולא נותן לעצמו האדמה הופכת לבוצית.סינדרום זה מאפיין לרוב חסר של בלוטת התריס. בלוטת התריס נמצאת בגרון -אזור האחראי לביטוי עצמי ויצירתיות ונושא זה נבחן במהלך הטיפול. הטיפול ברפואה סינית ישלב טכניקות חימום באמצעות מוקסה-סוג של צמח שנשרף בנקודות מסוימות,צמחי רפואה סינים,דיקור ,צ'י קונג ותזונה. מאחל בריאות ורוב אושר טל

מנהל פורום רפואה משלימה