מחלת גובה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

30/06/2014 | 15:14 | מאת: רותי

שלום רב אני בת 62 ובעלי בן 65. נמצאים עכשיו בריו אצל המשפחה נוסעים לפר לשבוע. יומיים ראשונים נהיה בלימה ועוד 3 ימים בקוסקו ומצו פיצו שנמצאים בגובה 3200 מטר. המליצו לנו לקחת כדוריdiamox. איך לוקחים את הכדורים באיזה מינון. לבעלי יש פירפור פרוזדורים והוא מטופל בריטמקס ולי יש דופק גבוה ופעימה חדרית מטופלת בקרדילוק. אודה לכם מאוד עד תשובתכם.

שלום, התרופה נלקחת פעמיים ביום , החל מיממה לפני העלייה לגובה ויומיים נוספים אח"כ. חשוב לעלות בהדרגה, לצורך הסתגלות, במיוחד לנוכח בעיות לב ברקע. טיול נעים.

מנהל פורום רפואת משפחה