עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

06/05/2014 | 16:19 | מאת: נאור

אני במצב קשה מאז שאני זוכר את עצמי אני היתי לבד לא משחקים אם אנשים בבצפר השפילו אותי אני אף פעם לא מדבר קשה לי להסתכל בעינים אמרו שיש לי חרדה חברתית או שזה רצף של אוטיסט כזה רציתי לדעת מה הפתרון לזה אני בו 22 לא עובד כי קשה לי ..תודה

שלום, יש קריטריונים לאבחון כל אחת מהאפשרויות שציינת. מהדרך שפנית, יותר נראה לי שמדובר בחרדה חברתית. כדאי לפנות בהקדם לאבחון וטיפול. ניתן בהחלט לעזור לך ולשפר את מצבך התעסוקתי והחברתי. אשמח להתעדכן.

מנהל פורום רפואת משפחה