המוגלובין נמוך לאחר ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

09/04/2014 | 11:59 | מאת: בוהדנה שמעון

שלום, אבי עבר לפניי שבועיים ניתוח מעקפים ושוחרר אתמול מבית החולים עם המוגלובין 8. אני רוצה לציין שאבי גם מטופל דיאליזה כחודשיים. שאלתי היא: מהי רמת המוגלובין סבירה בקרב אנשים עם רקע שציינתי. 2. האם היה צריך לשחרורו מבית החולים עם רמה כזאת. 3. מהן אפשרויות הטיפול במצבו שח=יכולות להעלות את המגלובין. אני רוצה לציין שאבי בן 80

שלום, סיבות אפשריות: 1. אבוד דם 2. אי ספיקת כליות קשה לי לתת הנחיות לטיפול, כי זה תלוי בסיבה . יש לבדוק גם רמות ברזל , למלא מאגרי ברזל אם חסרים ולתת זריקות אריתרופואטין. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה