כללי

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

08/03/2014 | 20:36 | מאת: רון

שלום יש לי בעיה שאני כל הזמן עייף לא מרוכז הזיכרון שלי לטווח קצר ממש חלש אני בוהה מרגיש כאילו אני מתנתק מהמציאות קשה לי להירדם וכשאני נרדם אני מתעורר ואז קשה לחזור לישון יש לי קטע של עצבנות וחוסר שקט רגישות לרעש... הרופא משפחה שלי שלח אותי לבדיקות דם ואומר שהכל תקין והוא די מיואש כי אני מרגיש שיש בעיה והוא לא מתייחס לזה ברצינות רמת הברזל אצלי היא 50 והמוגלובין 13 התזונה שלי לקויה שנים מגיל קטן יש קשר בין כל אלה אני צריך להחליף את הרופא... הבעיה כבר שנים אבל חשבתי שכולם ככה... לפעמים אני מרגיש מרוכז שזה נדיר כאילו הכל פתאום נעלם.. מה זה ??? איך פותרים את זה יכול ליהיות שזה ברזל ?

שלום, נראה שיש לך בעיית שינה, שדורשת בירור. בנוסף- חוסר ברזל, שקשור לדבריך לאכילה לא נכונה, שיש לברר את סיבותיה ולטפל בהתאם. לבראיות.

09/03/2014 | 13:12 | מאת: רון

הרופא שלי אומר שלא חסר לי ברזל והכל תקין למרות הנתונים שציינתי אז מה אני עושה? מחליף רופא משפחה?

מנהל פורום רפואת משפחה