ניתוח להסרת גידול בראש לא עלינו

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

01/03/2014 | 22:14 | מאת: לימונה כהן

שלום רציתי לדעת מכרית שעברה שני ניתוחי כריתת גידול בראש הקדמי והצליח תודה לאל... היא מספרת שחיברו לה איזה צינורות מתוך הבטן והיא לא יודעת כלכך להגיד במה מדובר אז היא הציעה לי לשאול כאן מה זה המכונה או צינורות שמחברים מהבטן לראש בעת ניתוח מוחי מה זה בדיוק ואיך מסייע תודה רבה רבה

שלום, כנראה מדובר בשנט : צנור שמעביר נוזלים מהראש אל הוריד , לטיפול במצב של הידרוצפלוס (עודף נוזלים במח). לבריאות.

10/03/2014 | 19:26 | מאת: לימונה

שלום זה לא היה עודף נוזלים אלא גידול שכנראה שפיר... אז למה שמים חיבור צינור מהבטן לראש? האים נוצר עודף נוזלים?באיזה נוזלים מדובר תודה

מנהל פורום רפואת משפחה