פענוח תוצאות חריגות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

11/02/2014 | 21:15 | מאת: רויטל

שלום לבני בן החמש ישנה דלקת גרון (לציין כי לא נלקח משטח) מיום שישי הוא כרגע מטופל במוקסיויט פורטה 250 והחום ירד רק ביום ראשון ביומיים האחרונים הוא מתלונן על כאב ברגליים - לפעמים אינו מסוגל לעמוד. היום בבוקר נשלח ע"י הרופא לבדיקות דם ושתן אשמח לדעת מה אומרות התוצאות: AST-61 Ldh-619 WBC - Leucocytes-2.60 Neutrophils-25.8% Lymphocytes-60.5% Neutrophils# - 0.68

13/02/2014 | 05:54 | מאת: רווית

יש חשש שהבן שלך מפתח ראומטיק פיבר זו דלקת מיפרקים אחרי זיהום והיא יכולה לצערי ללוותו כל ימי חיו אם ינקטו מספר פעולות. תרשמי את המייל שלך אכתוב לך באופו אישי עיצות חשובות ובלי להגזים קריטיות. התנצלות על הנימה אבל זה היה היכרחי.

שלום, אני מבקשת לא "לנדב" תשובות פירטיות ושגויות שגורמות רק בהלה ללא הצדקה. אין בבדיקות שום דבר שמעיד על קדחת שגרון! יש דרכים ראויות לפרסם את עצמך ולמצוא פרנסה בכבוד.

שלום, הספירה מתאימה למחלה וירלית. ישנה עלייה באנזים כבד. יכול להתאים לזיהום ע"י וירוס כגון EBV או CMV . כדאי לשלח בדיקת נוגדנים לוירוסים אלה. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה