סינוסיטיס?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

05/01/2014 | 18:40 | מאת: לאה

שלום רב, אני בת 38 בריאה בדר"כ. לוקחת כדורים כרוניים (פסיכיאטריים) מיום ראשון שעבר יש לי גודש באף. ביומיים הראשונים היו לי מיחושים בגוף. אח"כ המיחושים נעלמו. כל התקופה הזאת לא היה לי חום בכלל וגם לא היה לי כאבי ראש. ביום שישי ביקרתי אצל הרופא משפחה שאמר לי להמשיך עם טיפות אף, קולדקס וכדור מציצה לגרון. רציתי לשאול מתי זה יגמר? האם יהיה לזה סוף? מתי עליי לחשוש שזה יתפתח לסינוסיטיס? האם יש כדור שיכול להפסיק את כל הסיפור הזה? תודה רבה!

שלום, סינוסיטיס מתבטאת בד"כ בחום גבוה, נזלת מוגלתית או אף סתום וכאבים קשים בסינוסים. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה