כאבי גב בזמן שיעול ממושך

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

30/07/2013 | 15:03 | מאת: חגית

שלום, אני בת 31 ,בריאה. כבר חודש שאני משתעלת בתדירות גבוהה במהלך היום ובלילה . אין חום או כאבים נוספים. .לפני שלושה ימים החלו כאבים באזור הגב התחתון בצד שמאל, הכאבים מתגברים בזמן שיעול בעיקר אך מופיעים גם בשינוי תנוחה,התכופפות, הרמה של ביתי בת 3..צילום חזה יצא תקין. ..אין כרגע לרופאה מה לומר לי חוץ מזה שבה יעבור. ..בינתיים אני ממשיכה להשתעל, הכאבי גב ממשיכים.. אשמח לשמוע את חוות דעתך. תודה

30/07/2013 | 21:44 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

נשמע כאב של השריר latissimus dorsi. תכתבי שם זה בגוגלתמונות ותראי איורים ייתכן שדיקור IMS (דיקור יבש בשריר, לא דיקור סיני) או שימוש בקינזיו טייפ יעזרו לך. חפשי רופא/ פיזיותרפיסט שעובד עם החברה הישראלית לרפואת שריר שלד. כדאי גם לנסות להבין למה השיעול הזה.

מנהל פורום רפואת משפחה