שומנים בדם

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

25/07/2013 | 19:45 | מאת: דינה

שלום אני בת 58 אין בעיות בריאות ברוך השם תוצאות של בדיקה של היום מראה 220 | להצגת גרף שינויים לבדיקה להצגת הערות הבדיקה הצגת תוצאות לפי בדיקה Triglycerides | mg/dl | * 232 | להצגת גרף שינויים לבדיקה להצגת הערות הבדיקה הצגת תוצאות לפי בדיקה HDL-Cholesterol | mg/dl | * 49 | להצגת גרף שינויים לבדיקה להצגת הערות הבדיקה הצגת תוצאות לפי בדיקה Non-HDL Cholesterol | mg/dl | * 171 | להצגת הערות הבדיקה הצגת תוצאות לפי בדיקה LDL-Cholesterol | mg/dl | ( 0 * 124.3 ) 160 נראה לי שגבוהה מאוד עושה ספורט דיאטה האם צריכה לקבל טיפול תרופתי תודה ורק בריאות לך ולמשפחתך

28/07/2013 | 07:36 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

לפי TG גבוהים הדגש צריך להיות מושם על פעילות גופנית אירובית יומית ותזונה נבונה. איני יודע מהו אותו "ספורט" ומהי אותה "דיאטה" שאת כבר עושה, לא מה משקלך וגובהך, ולא מה גורמי סיכון אחרים למחלת לב שיש/ אין לך- כמו עישון, סוכרת, יתר לחץ דם...

מנהל פורום רפואת משפחה