חוסר תיאבון

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

18/07/2013 | 15:22 | מאת: ויקי

שלום, תמיד אכלתי המון והיתה לי תחושת רעב תמידית. בחודשיים האחרונים אין לי תיאבון ואני מכריחה את עצמי לאכול. מה יכולה להיות הסיבה לכך? בדיקות דם תקינות. האם זה יכול להיות קשור לזה חליתי במחלת הנשיקה לפני 3.5 חודשים? אם כן כמה זמן זה ימשך? האם יש צורך בבדיקות נוספות? תודה.

19/07/2013 | 07:19 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

1. כן ייתכן. 2. איני יודע עלייך דבר, אז איך אנסה לשער?? ככל שתפרטי יותר אפשר יהיה טוב יותר לשער. 3. התשובה ל"כמה זמן" תלויה במענה על סעיף 2 לעיל.

מנהל פורום רפואת משפחה