לרופא

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

15/07/2013 | 15:23 | מאת: בעילום שם

אני אחרי דלקת באוזן שמאל ואחרי טיפול אנטיביוטי באוגמנטין למשך שבוע כמו כן היה לי גם דלקת בגרון עם כאבי גרון אבל המשטח יצא תקין ולא צמח כל חיידק במשטח כמו כן אני אחרי סיום הדלקת והיא משום מה חזרה לי שוב הפעם מה אני אמורה לעשות עכשיו? האם אלי לחזור לרופאת המשפחה שלי? או לרופא אאג? והאם יכול לקרות כזה מצב דלקת תחזור אחרי סיום טיפול אנטיביוטי? כמו כן היתה לי דלקת מאד חריפה באותה האוזן אנא תייעץ לי מה לעשות תודה רבה נב אני עכשיו שוב עם דלקת באותה האוזן אני שמה אוטידין 4 פעמים ביום ומשחה בשם מקסיטרול כמו כן אני מרגישה תחושת מלאות באוזן מה אני אמורה לעשות בנידון? כמו כן אין שיפור בכאבים כלל האם לחכות שבוע ולפנות שוב למרפאה? תודה רבה

15/07/2013 | 20:04 | מאת: ענת

אני חסידה שח משלימה לבת שלי אני משתמשת בטיפות צמחיות שנקראות אירוסן שמחסלות דלקת אוזניים בתוך יומיים. תחפשי אותן בגוגל אני לא רוצה לפרסם ענת

15/07/2013 | 22:29 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

יש הבדל בין דלקת בתעלה לבין דלקת באוזן התיכונה איני יודע מה היה לך ולכן אם היתה הצדקה לטיפול באוגמנטין לחזור לרופא שטיפל בך לשם הערכה מחדש.

מנהל פורום רפואת משפחה