שלום לך ד"ר

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

10/07/2013 | 17:07 | מאת: מפוחדת

אני בת 22 ובעקבות חרדות ופוביה ממחלות ביצעתי המון המון המון המון המון המון צילומי רנטגן. ברמה של בערך - 100 צילומי בטן 200 צילומי חזה 200 צילומי צוואר אני יודעת שזה מטורף ושהכמויות קרינה הן לא בריאות. אני מטופלת בציפרלקס 30 מג' + ריספרדל 1 מג' ובטיפול פסיכולוגי שנקרא טיפול CBT אני מרגישה הקלה מאד גדולה ולא ביצעתי צילומים כחודש( שזה הישג גדול למישהי שביצעה עד לפני חודש צילומים כל יום) החרדה היא עצומה ולא הצלחתי להשתלט עליה. במשך כחצי שנה "חטפתי" את כמויות הקרינה שציינתי. כעת אני מפחדת מהתוצאות. אני יודעת שזה יכול לגרום לפיתוח גדולים ואני מרגישה עייפות עצומה כל הזמן, צצו לי שטפי דם ברגליים, אני לא זוכרת שקיבלתי מכה או משהו. וגם נקודות אדומות בודדות ברגליים. אני מפחדת שמתפתח אצלי סרטן הדם עקב הקרינה. מה יש לעשות?

10/07/2013 | 17:46 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

להיות במסגרת סגורה בה לא תוכלי להמשיך להזיק לעצמך חבל שהרפאים שלך משתפים פעולה איתך בקשי מהנהלת המחוז שתסגור לך את ברז הבדיקות

10/07/2013 | 18:01 | מאת: מפוחדת

יש מזל שאני מעריכה רופאים על העבודה והמסירות אחרת הייתי בזה לכם. אני במצוקה ואתה מדבר כאילו אני נהנת מזה ועושה את זה בכיף גדול. תהיו בריאים. תודה בכל זאת

מנהל פורום רפואת משפחה