בדיקות דם

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

13/05/2013 | 12:28 | מאת: אושר

בוקר טוב, עשיתי בדיקות דם בשבוע שעבר והתוצאה של eGFR היא - גדול מ- ml/min/1.73m² 60 ערך מצוי מעל 60. מה זה אומר? יש לי קצת חוסר בחומצה פולית ובהמוגלובין ממוצע בכדוריות דם אדומות (בדם). כמו כן התוצאה של TransGlutaminase (IgA) Ab היא - קטן מ- 3 U/ml ערכי הייחוס: גבולי- 7.0-10.0 U/mL חיובי חלש- 10.1 - 25.0 U/mL חיובי גדול מ- 25 U/mL אשמח לדעת מה זה אומר.

13/05/2013 | 20:54 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

הערך הראשון הוא לא תוצאת בדיקה שלך אלא ערך שהמחשב עושה מתוך בדיקת תפקודי כליות שנמצאים בתיקך הממוחשב וזה תקין הערך השני אף הוא תקין- לא נמצאו הנוגדנים שנבדקו וזה טוב.

מנהל פורום רפואת משפחה