בדיקת דם בהרדמה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

10/02/2013 | 22:08 | מאת: סיון

שלום רב, לבן זוגי פוביה ממחטים ולכן נמנע שנים מהבדיקה. בתקופה האחרונה אינו חש טוב וחייב לעשות בדיקות דם. האם יש מקום בו ניתן לעשות בדיקות דם בסדציה/הרדמה?

11/02/2013 | 05:07 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

1. לעשות בדיקת דם בסדציה/ הרדמה זה להמשיך להנציח את הבעיה. אף אחד לא יעשה לו את זה. 2. הטיפול סבפוביות הוא קצר ויעיל בעזרת היפנוזה- 4-5 פגישות (ולעיתים אחת בלבד) תפתור את הבעיה ותיתן לו כלי לשימוש גם בפוביות אחרות אם יש. 3. אפשר למרוח משחת EMLA שעושה הרדמה מקומית לעור במקום הדקירה. צריך מרשם רופא. 4.אם כל זה לא הולך, אפשר להחליף בן זוג...

14/04/2013 | 20:18 | מאת: ליני

סיון שלום, גם לבן זוגי יש את אותה הבעיה, ורציתילדעת מה עשיתם בסופו של דבר, היכן וכיצד ביצע את הבדיקה? תודה

מנהל פורום רפואת משפחה