עקיצת יתוש בשפתיים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

31/05/2012 | 06:09 | מאת: דור

שלום רב!אתמול בלילה נעקצתי עי יתושה(ה) באיזור הכי לא נעים שהתקל י בו,השםתיים.עכשיו השםה העליונה והעקוצה נפוחה ומגעילה,רציתי לדע האןם ישנה דרך מהירה כלשהיא להורדת הנפיחות המזוויעה והאם ישנם סיכונים כלשהם בעקיצה שבשפה..?

31/05/2012 | 06:21 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

1. אנטיהיסטמין כמו טלפסט/ פניסטיל/ אהיסטון... 2. קירור המקום. 3. סבלנות. 4. לא לשכוח להצטלם למזכרת. מי אמר שמדובר בכלל בעקיצה ולא תגובה אלרגית למשהו?

31/05/2012 | 06:55 | מאת: דור

כשאתה ישן באוהל בשטח וכל שנייה אתה קם מעקיצה במקום אחר אז שמגרד לך בשפתיים מבפנים אתה מבין שנעקצת שם...ולא בדיוק הבנתי את מספר 1 מה אלו כל השמות האלה?

מנהל פורום רפואת משפחה