ידיים שורפות הרבה זמן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

13/11/2010 | 23:09 | מאת: אורן

יש לי בעיה בידיים הרבה זמן. עשיתי הרבה בדיקות ועד היום לא עלו על הבעיה. בבדיקות דם מראה שיש דלקת. הייתי אצל ראומוטולוג והוא אמר שאין דלקת. הייתי אצל ניורולוג ועל פי הבדיקות הוא טוען שזה לא הבעיה שלו. הייתי אצל כרוכג כף היד והוא עשה לי 3 בדיקות: 1. צילום 2 כפות ידיים-נמצא תקין. 2.בדיקת חשמל ב2 כפות ידיים נמצא תקין 3.מיפוי עצמות בכל הגוף אין שום ממצא פתלוגי נמצא בנורמה לאחר מכן אמר הרופא האחרון שזה יכול להיות סכרת. האם זה נכון? איזה בדיקות דם עליי לעשות בכדי לעלות על הבעיה תודה על העזרה והלואי שיהיה סוף לבירור

14/11/2010 | 09:13 | מאת: ד"ר יעל הס

בדיקת סוכר בצום תגיד אם מדובר בסכרת או לא. גם ה EMG יכול לתת תשובה האם מדובר בבעיה בגלל סכרת או לא.

מנהל פורום רפואת משפחה