תרבית שתן- מה אומרות תוצאות הבדיקה?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

18/10/2010 | 19:54 | מאת: גיא

תהליך הבדיקה התוצאה Order Comments REMARKS (MICRO) מקום לקיחה: שתן REMARKS (MICRO) תרבית שלילית Urine culture

18/10/2010 | 20:37 | מאת: ד"ר שי מזור

שלא צמח חידק

22/10/2010 | 21:46 | מאת: זה שוב אני

אני מטופל בדלקת חריפה בלבלב מלפני כשלושה חודשים. שבוע שעבר הופניתי לחדר מיון בשל כאבים נוראיים בבטן התחתונה, חלקם מרגישים כאילו הבטן נשרפת לי, בין הטבור לעצם החזה פחות או יותר. רופא הסוכרת חשש שמדובר בהתפרצות של הדלקת שוב, אך בחדר המיון שללו זאת עם בדיקות דם וצילומים. הם גם ביקשו שאערוך את בדיקת תרבית השתן. הכאבים האלה ממשיכים להגיע כמעט מידי בוקר ומשביתים אותי בערך לארבע חמש שעות. אם גם משם לא הגיעה התשובה ולטענת רופאי בית החולים לא דלקת הלבלב היא הסיבה מה עוד יכולה להיות הסיבה לכך?

15/01/2014 | 00:58 | מאת: ורד

מה זה אומר?

מנהל פורום רפואת משפחה