מזונות עשירי פריטין-דחוף!!!

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

05/05/2010 | 20:58 | מאת: צריכה עזרה

שלום רציתי לדעת בבקשה מהם מזונות עשירי פריטין היכולים לעזור לעלות רמתו אצל אישה בשנו תה20 לחייה, -האיירון בסדר בה"ש-רוצה לעשלות פריטין מודה לכם

06/05/2010 | 06:53 | מאת: ד"ר יעל הס

אין מזונות עשירי פריטין ! פריטין היא צורה של הגוף לאגור ברזל. מה שאת צריכה זה מזונות עשירים בברזל - החל מבשר, דרך קטניות, אגוזים, קינואה, פטרוזיליה, ירקות ירוקים אחרים, שומשום/טחינה, רימון.

06/05/2010 | 20:59 | מאת: אני

וואי תודה רבה ד"ר אז למה כל פעם שאוכלת ממלללללאאאא בשר וירקות ודגים וכו עדיין איירון גבוה מאוד וגם המוגלובין תודה לאל ופריטין נמוך? לא צריך כדורי ברזל או משהו נכון? זה קשור במחזו חודשי של בנות? או בגנים?

מנהל פורום רפואת משפחה