URIC ACID

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

30/04/2010 | 13:02 | מאת: חוה

שלום ד"ר, URIC ACID - תוצאה 7.5 (מסגרת 2.6-6.0) - קיבלתי תשובה שזו חריגה מעט מהטווח ואם אין תלונות קליניות המלוות את ההפרעה, התוצאה בסדר. שאלתי הנוספת - מהן התלונות הקליניות האמורות להיות במצב הנ"ל? תודה, חוה

30/04/2010 | 17:04 | מאת: ד"ר שי מזור

חומצה אורית שוקעת בצורת גבישים במפרקים וגורמת לתגובה דלקתית דלקת שגרונית חומצה אורית גבוהה המלווה בכאבי פרקים ומדדי דלקת מעלה אבחנה של גאוט ומטופלת בתרופות נגד דלקת ערך גבוה של חומצה אורית ללא קליניקה הוא למעקב בלבד

מנהל פורום רפואת משפחה