דחוף!!בדיקת דם שלי: ESR גבוה (46) ו-CRP גבוה (10)

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

22/09/2005 | 08:19 | מאת: טלי

גילי-35 ויש לי גם בעיית כולסטרול גבוה. מה פשר ערכים אלו?תודה ויום נעים

22/09/2005 | 08:41 | מאת: ד"ר שי מזור

דר' הס ענתה לך בפעם הקודמת ואנחנו חוזרים על השאלה הבסיסית=במסגרת איזו מטרה בוצעו בדיקות הדם?? אין קשר בין שומנים גבוהים ושקיעת דם (לפחות כמה שאני יודע) שקיעת דם קשורה למחלות כבו דלקת בעצם או דלקת של בלוטת התריס ואחרות=לא ניראה לי שהיא גבוהה ככה סתם ביום בהיר(כי אין מה שיגרום לה להיות גבוהה!!!=דלקת???!!!) ולכן,ךאור הנתונים הללו אני שואל=מדוע בוצעו הבדיקות??

מנהל פורום רפואת משפחה