כתף זרוע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

19/12/2003 | 22:46 | מאת: צילה ראובני

שלום דר" אני נורא מודאגת לא יודעת מה לעשות הנני נערה בת 17 וחצי עוד מעט 18 במסגרת יב" לבגרות בספורט אני משתתפת בחוג קרב מגע לפני כשבוע-יום שני כלומר השבוע בעצם-באמון הראשון(פ]עם ראשונה) חטפתי מכה חזקה מעין אגרוף בפרק היד שבין הכתף לזרוע-מאז אני מרגישה כאבי טופת איומים במקום ולא יודעת מה לעשות מים קרים ומשחת וולטרן ומסגים לא עזרו מה לעשות?מה לשים?זה חמור?יש צורך ללכת לרופא או לעשות צילום? בברכה........

20/12/2003 | 14:54 | מאת: דר' מזור

יש בדיוק שתי אפשרויות 1. מדובר בפריקה של הכתף ,,,שאיני מאמין שיש כי אז לא היית יכולה להזיז /להרים או לעשות איזושהיא תנועה עם היד===עיניין למיון 2. מדובר בחבלה יבשה לכתף שנורררררררררררא כואבת אבל שבסופו של דבר אפשר לטפל בנוגדי כאבים מה שכן חשוב זה שלאחר נוגדי הכאבים חובה להניע את הזרוע כי אי הנעתה יגרום להחמרה בכאבים

21/12/2003 | 21:11 | מאת: תודה דר"ץ......אנא ענה לי

תודה רבה דר" מזור-אז הנה....מצאתי תשובתך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חג אורים משח לך! האים אתה מוכן בבקשה להסביר לי מה זה נוגדי כאבים ואם זה םפשוטו שכמשמעו אז איזה משחות וכו לא כדורים!אתה מציע שאינם כרוכים במרשם רופא ואין בהם קורטיזון וכו ומשהו אחר מזחיק

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד