עיוות אצבעות במפרק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

23/11/2004 | 11:47 | מאת: ללה

הנני בת 58 בריאה . נוצר אצלי שינוי של אצבעות כף היד עיוות במפרק של האצבע. לאבי היו אותו עיוות אך חשבתי עקב דלקת של פרקים שסבל. אני לא. מה אפשר לעשות. ולמי לפנות.??? מפריע לי מאד מבחינה אסטטית. וכן לפעמים גם כואב. כן באתה היד במפרק היד יש לי גלגליונה. מאד בולטת. שמפרחעה לי בעת התעמלות. ולאחר מאמץ על כף היד כואבת. מה לעשות?????

25/11/2004 | 07:36 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

קיימות מספר אפשרויות אבחנתיות. עצתי לך לפנות למומחה לכירורגית יד באיזור מגוריך לבדיקה ואבחנה. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

01/02/2009 | 22:47 | מאת: להלה

הנני בת 40+ אני סובלת מכף היד השמאלית,אצבע אמצעית שנפוחה לי והיתעקמה . אני רוצה לקבל תשובה לדעת ם יש לזה טיפול רפואי או משו אחר...

01/02/2009 | 22:49 | מאת: להלה

הנני בת 40+ אני סובלת מכף היד השמאלית,אצבע אמצעית שנפוחה לי והיתעקמה . אני רוצה לקבל תשובה לדעת ם יש לזה טיפול רפואי או משו אחר...

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד