דלקת בגידים של היד+במעטפת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

14/04/2016 | 15:22 | מאת: טלי

שלום מזה כ שלושה חודשיים הרגשתי כאבים ביד נגשתי לאורטופד נתן לי אולטאסאונד נמצא כי יש לי דלרת בגיד+ במעטפת הכאבים הם נוראיים ברמה של קשה לי לפתוח דלת ,בקבוק, לכתוב, לחתוך,להרים דבר קל ועוד לקחתי כדורים,טיפלתי באמבטיות פארפין,חשמל,דיקור סיני,אפילו קניתי מכשיר BKליזר ושום דבר לא חזר שאלתי : עד מתי ימשך הכאב? האם כדאי לגשת שוב לרופא ולקבל זריקה? תודה על היעוץ והעזרה דרך אגגב זו יד ימין

17/04/2016 | 06:35 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

משאלתך לא ניתן להבין באיזוו דלקת מדובר. באופן עקרוני - אם טיפולים שציינת אינם עוזרים - השלב הבא הינו הזרקה למעטפת הגיד. בכל מקרה עצתי לך לפנות לבדיקה ויעוץ לרופא מומחה בכירורגית יד. בברכה ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד