דלקת בגידים - ידיים
דיון מתוך פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום, לפני כשנתיים התחילו לי כאבים (באים והולכים) באיזור המרפק שהקרינו על היד והקשו על תיפקודה. החל מפסח השנה החלו הכאבים לפקוד בצורה קבועה וגוברת, רופא המשפחה הפנה אותי לרואומטולוג שהבחן שהכאבים נובעים מדלקת בגיד וכי כל שיכול לעזור היא מנוחה. אני סטודנטית ולכן מנוחה מלאה אינה באה בחשבון אך כן הורדתי את הלחץ על היד והתחלתי להשתמש בתחבושת אלסטית להקלה. הכיוון שהכאבים רק מתגברים (גם ביד בה איני כותבת) נתן לי הרואומטולוג זריקה להקלת הכאבים. רציתי לגעת אם קיימים עוד דברים שאני יכולה לעשות כדי להפתר מהכאבים שכן הם משתקים אותי.... (עברו גם לשורש כף היד) תודה!
מדבריך לא ברור אם הכוונה לדלקת של הגידים המיישרים או המכופפים והאם של שורש כף היד או האצבעות. עצתי לך לפנות לבדיקה למומחה לכירורגית יד. בברכה, ד"ר יעקב פעילן
הדיאגנוזה: left AND right mod. epicondyhilis (אני מקווה שהעתקתי נכון מהכתב) כמו כן, אין עדות קלינית או מעבדתית לדלקת מפרקים.