לד"ר פעילן שלום רב, כאב שורש כף יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

22/08/2010 | 19:26 | מאת: איציק

לדר פעילן שלום רב, לאחרונה יש לי כאב בכף היד הימינית, באבחנה של הרופאה היא כתבה pain is hand/<right> ספק חבלה, צילום ע"ש מתני ספק נטילת סידן צילום פתיחה סקפולונט, והמליצה על מגן שורש כף היד, אשמח אם תסביר לי מה הכוונה בדיוק באבחנה שלה מאחר ולא הסבירה, תודה מכל הלב.

23/08/2010 | 20:30 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

פתיחה סקפולונט משמעותה קרע רצועות וחוסר יציבות בין עצמות הסקפואיד והלונט בשורש כף היד. אם אכן כך - פנה לבדיקה ואיבחון לרופא מומחה בכירורגית יד. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

23/08/2010 | 20:48 | מאת: איציק

קבעתי תור למומחה לכף היד ביום רביעי.

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד