כאבים בשורש כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

01/05/2009 | 14:26 | מאת: ניסן

שלום קוראים לי ניסן לפני כ 5 שנים היה לי סדק בשורש כף היד לאחר שהורידו לי את הגבס הרגשתי שזה לא עבר עשיתי צילומים ואמרו לי שהכל תקין אבל עדיין יש לי כאבים בעת פעולה או כאשר אני מחזיק משהו באותה צורה מספר דקות...עברתי הרבה אורטופדים טופלתי בפיזיוטרפיה ולא עזר לי דבר. בנוסף כאשר אני עושה עם הכף יד סיבובים מעגליים יש לי "קליקים" משהו שלא היה לי לפני הטראומה..השאלה שלי לאיזה רופא אני צריך לפנות או אולי אתה תידע לענות לי על הבעיה שלי תודה מראש

04/05/2009 | 08:30 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

תיאורך יכול להתאים לחוסר יציבות של מפרק. פנה לבדיקה ואיבחון לרופא מומחה בכירורגית יד. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד