סונר של שורש כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

27/05/2004 | 22:31 | מאת: שרה

אני בת 85. עקב כאבים, התנפחות והכחלה של חלק קדמי של יד ימין , נמצאו באולטרה סאונד הממצאים הבאים: הודגם עורק רדיאלי עם תוכן אקוגני צר ללא זרימה בתוכו. עורק אולנארי מורחב עם זרימת דם מוגברת בתוכו.קרוב לודאי קומפנסטורית. מה משמעות הממצאים וכיוון הטיפול המומלץ?

28/05/2004 | 19:36 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

לפי תיאורך נראה כי קיימת בעיה בזרימת הדם בעורק הרדיאלי, ייתכן סתימה. אנא פני לבדיקה לרופא מומחה בכירורגיה של היד או לרופא מומחה בכירורגית כלי דם. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד