שאלה...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

16/05/2004 | 17:55 | מאת: שבט

שלום! רציתי לדעת האם יש משמעות לתשובות של בדיקת האלקטרודיאגנוסטית שעשיתי: מסקנות: תסמונת התעלה הקרפלית משמאל בצורה גבולית תסמונת לכידה אולנרית במרפק ימין בצורה גבולית, במרפק שמאל בצורה קלה תודה מראש שבט

17/05/2004 | 07:15 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

משמעות הבדיקה היא כי קיים לחץ עצבי במרפקים, אולי כחלק מפולינוירופתיה. מכייון שהבדיקה הקלינית היא הקובעת והבדיקה האלקטרודיאגנוסטית היא עדיין בדיקת עזר, עצתי לך לפנות לבדיקה למומחה בכירורגית יד. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

17/05/2004 | 20:58 | מאת: שבט

תודה על התשובה.רציתי האם אני יכולה לפנות עצמאית למומחה בכירורגית כף יד או שעליי לקבל הפניה. אם כן ממי? ולאן עליי לפנות? אני חברה בקופת חולים מכבי. תודה

17/05/2004 | 21:41 | מאת: שבט

שכחתי לשאול מה הכוונה ב- מפולינוירותרפיה?

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד