כאב בכף יד עליון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

29/04/2004 | 18:35 | מאת: ישראל

שלום ד"ר אני סובל כשלוש שנים מכאבים בידיים כתוצאה מלחץ על עצב של הזרת והקמיצה אך ורק במצב שכיבה ובעיקר בלילה לא נרדם יותר מ 3 עד 4 שעות מכאבים. שינה במצב ישיבה מעט מאוד כאבים. (הרגשת שריפה מעל היד). זוהי אינדיקציה של אורטופד וטוען חיוב לניתוח לאחר שכל הטיפולים עלו בתוהו. אשמח לשמוע איזה חוות דעת מומחית. תודה מראש. ישראל

30/04/2004 | 08:14 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

תיאור תלונותיך יכול להתאים ללחץ על העצב האולנרי לאורך היד ו/או בע"ש הצוארי. עצתי לך לפנות לבדיקה למ8ומחה לכירורגית יד. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד