סדק בשורש כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

02/06/2007 | 01:25 | מאת: אלן

שלום רב, לפני כחודשיים קיבלתי ספגתי מכה כזקה ביד שגרמה לסדק בשורש כף היד. נבדקתי אצל רופא והפתרון היחיד שהוא הציע לי הוא לתת לזמן לעשות את שלו. לאחרונה קניתי תחבושת קבועה ליד. הזמן עובר והכאבים נשארו, הם אומנם חלשים יותר אבל מונעים ממני לעסוק בפעילות ספורטיבית והכאב מפריע בביצוע פעולות שלוחצות על המפרק כף היד. אשמח אם תוכל לעזור לי. בתודה, אלן

05/06/2007 | 11:17 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

מתיאורך לא ברור ה"סדק" באיזו עצם. אם עתה עדיין מוגבל - עצתי לך לפנות לבדיקה ואיבחון לרופא מומחה בכירורגית יד. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד