אצבעות רדומות ביד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

08/04/2004 | 10:48 | מאת: עדי

שלום, לפני כשבוע ישבתי שעות מול המחשב כדי לסיים עבודה, ותוך כדי כך הקמיצה והזרת וכף היד שמתחתיהם המגיע עד הזרוע(לא כולל) החלו להיות רדומים. כבר קרוב לשבוע שהאזור רדום. ניסיתי מסז'ים לאזור, חימום האזור בעזרת ערית חשמלית, משחת וולטרן וכלום לא עוזר. זה כאילו לא זורם מספיק דם לאזור בעקבות ההקלדה הממושכת. מה עושים/איך מטפלים בתופעה הזאת? בתודה מראש וחג שמח עדי

08/04/2004 | 13:11 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

תיאורך יכול למתאים ללחץ על העצב האולנרי במפרק. הסיבה השכיחה הינה הישענות ממושכת על המרפק ובכך נגרם לחץ ממוקם על העצב. עצתי לך להמתין בסבלנות. אם אכן מדובר בלחץ מאותה הישענות בעת ההקלדה על המחשב - הדבר יחלוף מעצמו, ללא כל טיפול. בכל מקרה, עצתי לך להיבדק ע"י מומחה לכירורגית יד. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד