תקופה ארוכה של כאבים ב 2 ידיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

01/11/2006 | 21:03 | מאת: ימית

מאז לידתי את בני הראשון אני סובלת מ TENOSYNOVITIS בשני כפות הידיים לסירוגין עד כה קיבלתי זריקות שהרגיעו את הכאבים לזמן מה ובכל זאתהבעיה חזרה שוב ושוב כיום לאחר שטיפול פיזיותרפי ותרופתי לא סייע כלל והכאב אף החמיר הופנתי לבדיקת US ומיפוי עצמות,מיפוי עדיין לא ביצעתי US איבחן שינויים טנדנוטיים בגידים מדור ראשון בשני הצדדים???גידים מעובים עם כמות קטנה של נוזל סביבם? חשוב לציין כי מס שבועות שאני נעזרת בתומך לשורש כף היד ליד ימין אך לצערי ללא שיפור או הטבה אודה לחוות דעתך בנושא תודה

02/11/2006 | 14:17 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

אם התהליך הדלקתי נמשך זמן כה רב ואינו מגיב לטיפול שמרני - יש מקום לשקול טיפול ניתוחי. פני לבדיקה ואיבחון לרופא מומחה בכירורגית יד. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד