יעוץ

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

29/02/2004 | 15:10 | מאת: אור

שלום וברכה. שאלתי היא: יש לי בשני הידיים דלקת בגידים ע"ש דק ארוה ??? למרות שאני לא בהריון ולא היתי בהריון הרופא המטפל שלי חושב שאני צעירה מדי למחלה (26) אני פונה אליך לחוות דעת האם לעבור ניתוח או לא? השאלה שמתבקשת היא האם יש אפשרות שהמחלה תחזור לאחר הניתוח? ממתינה לתשובה אור

01/03/2004 | 06:48 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

לפני ניתוח, ניתן לנסות טיפול שמרני כגון פיזיותרפיה, הזרקות מקומיות, דיקור סיני ועוד. במידה ובניתוח נעשית סקירה מלאה ושחרור של כל הלשכה - התסמונת אינה יכולה לחזור. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד