תעלה קרפלית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

08/02/2004 | 19:31 | מאת: מירי

תודה לך על תשובתך הקודמת, יש לי עוד שאלה אחת בנושא, והיא לגבי ניתוח בלייזר לטיפול בבעיה הזו, מה דעתך על כך? בתודה ובברכה מירי

10/02/2004 | 06:59 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

זוהי שיטה ניתוחית מאד לא בטוחה, שאינה מקובלת ע"י הרופאים המומחים לכירורגית יד, עם סיכונים של פגיעה בעצב ו/או שחרור חלקי. למיטב ידיעתי, השיטה אינה מקובלת בכל ביה"ח הציבוריים. לצערי, מדי פעם אני נאלץ לטפל בסיבוכי שיטה טיפולית זו. מכיוון שאיני עוסק בשיטה זו - אנא פני בשאלות לרופא המומחה שהציע לך את השיטה הטיפולית. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

10/02/2004 | 11:44 | מאת: מירי

תודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד